Εκλογές Σωματείου-29/07/2022

Εκ της διοικήσεως θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή, 29/07/2022, στις 18:00 το απόγευμα θα διεξαχθούν οι εκλογές του Σωματείου στα γραφεία του Συλλόγου στην 25η Μαρτίου 18, για να εκλεγεί η νέα διοίκηση με ορίζοντα διετίας. 

Όποιο από τα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου επιθυμεί να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές είτε ως υποψήφιος είτε ως ψηφοφόρος, θα πρέπει να τακτοποιήσει τις συνδρομές και να είναι ταμειακά ενήμερο όπως αυτό ορίζεται από το καταστατικό του Συλλόγου. Η διορία για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες και να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία είναι η ερχόμενη Πέμπτη, 28/07/2022. Η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων ή η υποψηφιότητα μπορεί να γίνει κατόπιν ραντεβού με τους παρακάτω τρόπους:

τηλ. 6942260668

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

messenger: Facebook ΦΣ Εορδαϊκός Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Την ερχόμενη Παρασκευή θα αναρτηθεί στο Γραφείο του Συλλόγου η λίστα με τα ενήμερα μέλη και τους υποψηφίους της εκλογικής διαδικασίας για την ανάληψη της διοίκησης του Συλλόγου.

Με Τιμή

ΔΣ ΦΣ Εορδαϊκός


Copyright Eordaikos.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis