Βασικό Στάδιο Προετοιμασίας Σαιζόν 2022-23

Ο ΦΣ Εορδαϊκός ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στα Τρία -Πέντε Πηγάδια Νάουσας.
Εκπρόσωποι της διοίκησης και του προπονητικού τιμ επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις και συμφώνησαν από κοινού η ομάδα να καταλύσει ορισμένες μέρες του μήνα Αυγούστου σε αθλητικό κέντρο της περιοχής προκειμένου να δουλέψει σε επαγγελματικές συνθήκες και να δώσει «φιλικά» παιχνίδια με αντιπάλους μεγαλύτερης κατηγορίας προκειμένου η ομάδα να είναι απολύτως έτοιμη ενόψει της νέας χρονιάς. 
Συγκεκριμένα η ομάδα θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort»  από 4 έως 8 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα ενδέχεται να υπάρξουν και φιλικές αναμετρήσεις με το πρόγραμμα των αγώνων να ανακοινώνεται επισημά το επόμενο διάστημα. Ήδη υπάρχουν επαφές με ομάδες οι οποίες θα βρίσκονται τις ιδίες ημέρες στο συγκεκριμένο μέρος και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Στο στάδιο προετοιμασίας μαζί με την ομάδα και το προπονητικό τιμ θα αναχωρήσει και το ιατρικό προσωπικό της ομάδας με την παρουσία του ιατρού της ομάδας κ.Δημήτρη Καραδήμο,καθώς επίσης και ομάδας φυσικοθεραπευτών προκειμένου να παρέχεται η κατάλληλη περίθαλψη και παροχή στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στο σημείο αυτό παρουσιάζονται εικόνες από το ξενοδοχείο αλλά και τις εγκαταστάσεις στις οποίες θα «χτιστεί» ο Εορδαϊκός της νέας χρονιάς. 
Γραφείο Τύπου 
Φ.Σ. Εορδαϊκός
 
 

Copyright Eordaikos.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis