Απολογισμός Ποδοσφαίρου 2021-2022 ΕΠΣ Κοζάνης-Ν. Κοζάνης-Δυτ Μακεδονία

Η διοίκηση του Φ.Σ. Εορδαϊκός, ως μία εκ των ιστορικότερων ομάδων της Δυτικής Μακεδονίας, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των σωματείων και αγωνιστικών τμημάτων και πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης θέλει με το σημερινό δελτίο τύπου να ΣΥΓΧΑΡΕΙ:
 
Την Κ-15 της ΕΠΣ Κοζάνης που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας απέναντι στην ομάδα της ΕΠΣ Αχαϊας στο χθεσινό τελικό.
 
Αποδείχτηκε ότι το έργο των σωματείων που εδρεύουν στην ΕΠΣ Κοζάνης, στον Δήμο Εορδαίας, Νεάπολης, Σερβίων, Βελβεντού και φυσικά της Κοζάνης μπορούν να αποδώσουν καρπούς όταν υπάρχει συνέπεια και αφοσίωση στο σκοπό που υπηρετούν.
 
Συγχαρητήρια ανεξαιρέτως σε όλους τους Διοικητικούς παράγοντες που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να επιτευχθούν στόχοι σαν τους χθεσινούς.
 
Συγχαρητήρια στου ποδοσφαιριστές, στους γονείς, στους προπονητές κ. Παρασκευά και κ. Τσέπουρα (κ. Τσαλίδη, κ. Πανίδη), στους Διοικητικούς Παράγοντες της ΕΠΣ, κ. Αποστόλου, κ. Τσιρανίδη, κ. Μητσιάκο, κ. Φωλίνα, κ. Παπαδόπουλο Μακάριο, κ. Καραδήμο, κ. Καραχάλιο και όλους όσους απαρτίζουν διοικητικά την ΕΠΣ Κοζάνης (αντιπολίτευση και συμπολίτευση) που ο καθένας έχει το δικό του ρόλο στη λειτουργία της Ένωσης.
 
Συγχαρητήρια στην Κ-17, η οποία κατάφερε και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια λοιπόν στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και στους γονείς τους.
 
Είναι πολύ σημαντικό ότι οι δύο ομάδες των τμημάτων υποδομών έφτασαν τόσο ψηλά στους θεσμούς που συμμετείχαν και δείχνει σήμερα ότι υπάρχει υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο στον Ν. Κοζάνης. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο του Ν. Κοζάνης να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο. Ο πήχης πλέον είναι ψηλά και οφείλουμε να αποδείξουμε όλοι μας τα επόμενα χρόνια ότι μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η επιτυχία.
 
Συγχαρητήρια στην ομάδα και τη Διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνης για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο της Γ' Εθνικής. Ελπίζουμε η απόφαση του CAS να τους δικαιώσει να επιτύχουν την πολυπόθητη άνοδο και να ξεπεραστούν τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισαν μέχρι σήμερα ώστε να προετοιμαστούν για την επόμενη δύσκολη μέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.
 
Συγχαρητήρια στην ομάδα και τη Διοίκηση της ΑΕΠ Κοζάνης που τερμάτισαν τρίτη στη Γ' Εθνική με άριστη παρουσία μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος όπως επίσης και για την επιτυχία της να στεφθεί Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης.
 
Συγχαρητήρια στον ομάδα του Μακεδονικού Φούφα η οποία κατάφερε να επιτύχει την άνοδο του στη Γ' Εθνική με μια πάρα πολύ καλή και καθαρή παρουσία στους αγώνες μπαράζ όπου και πρωταγωνίστησε.
 
Συγχαρητήρια στην Ιστορικότερη ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας, την Καστοριά, για την επίτευξη της ανόδου της στη Γ' Εθνική έστω και την τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ.
 
Τέλος, ευχόμαστε οι άνθρωποι του Αστέρα Καληράχης που υποβιβάστηκε και των Πυρσού Γρεβενών και της Μελίτης που δεν κατάφεραν να επιτύχουν την άνοδο, να παραμείνουν και την επόμενη χρονιά κοντά στο ποδόσφαιρο και να ξανά προσπαθήσουν να επιτύχουν πρωτιές και ανόδους για το καλό του ποδοσφαίρου της Δυτικής Μακεδονίας.
 
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και επιστροφή στα γήπεδα τη νέα σαιζόν ΥΓΕΙΗΣ.
 
ΜΕ ΤΙΜΗ
το Δ.Σ.
Φ.Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ

Copyright Eordaikos.gr © 2023.