ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Κ-16 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Κ-16 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, το Σωματείο παρέχει σε συνέχεια της συνεργασίας με το εργαστήριο του κ. Ζιώγα στην Sportsclinic, στη Θεσσαλονίκη, τις εργομετρικές μετρήσεις στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ-16. Στόχος να ολοκληρωθούν αυτές μέχρι το τέλος Ιουνίου ώστε να υπάρχουν τα μετρήσιμα στοιχεία της κατάστασης του καθενός από τους υποσχόμενους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας.
 
Ο σκοπός των εργομετρικών σε αυτές τις ηλικίες είναι να δοθεί η δυνατότητα σε αυτή την πολύ κρίσιμη ηλικία των νεαρών αθλητών μας να βελτιωθούν στο διάστημα του καλοκαιριού.
 
Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων είναι ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο πρέπει να έχει στο φάκελο του ο κάθε αθλητής για να μπορεί ο εκάστοτε προπονητής να μελετήσει και να ορίσει το ειδικό αυτό ασκησιολόγιο που θα βελτιώσει τις προσωπικές ικανότητες του αθλητή.
 
Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων δεν σημαίνουν τίποτα από μόνα τους αλλά σε συνδυασμό με τη διατροφή, τη σκληρή δουλειά και την προσήλωση στο στόχο της βελτίωσης ικανοτήτων μπορεί να προκαλέσει εντυπωσιακά αποτελέσματα στον αθλητή.
 
Εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε τα παιδιά που το θέλουν και μας εμπιστεύτηκαν να τα πάμε ένα βήμα παραπάνω.
 
Η σοβαρότητα, η συνέπεια και η προσφορά της Διοίκησης προς τους αθλητές των Ακαδημιών παραμένει ισχυρή. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε και στο μέλλον ακόμα περισσότερες υπηρεσίες από τις σημερινές.
 
Γραφείο Τύπου
ΦΣ Εορδαϊκός

Copyright Eordaikos.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis