ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2021-22)
 
Διεξήχθη προχθές (22/06) η προγραμματισμένη συνέλευση του Φ.Σ Εορδαϊκός στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Πτολεμαΐδας, παρουσία δεκάδων φιλάθλων του συλλόγου καθώς και εκπροσώπων δημοτικών συνδυασμών και επιχειρηματιών της πόλης.
 
Έγινε η παρουσίαση και ετήσιος απολογισμός του συλλόγου από τον Πρόεδρο κ. Κρυτσάνη Αθανάσιο στο οποίο και αναφέρθηκαν οι λόγοι στους οποίους ο σύλλογος υστέρησε και εν τέλη έχασε τους στόχους του. Αναφέρθηκαν τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου και έγιναν όλες οι προκαταρκτικές συζητήσεις σχετικά με την επόμενη χρονιά.
 
Υπήρξε απαρτία επί των ενήμερων μελών του Συλλόγου, ο Οικονομικός Απολογισμός και Προϋπολογισμός Εγκρίθηκε και ολοκληρώθηκε ομόφωνα από τα ενήμερα μέλη του Συλλόγου όπως προβλέπεται από το καταστατικό.
 
Έπειτα υπήρξαν ανταλλαγές απόψεων, και μάλιστα προτάθηκε από τους παλαίμαχους να συσταθεί επιτροπή, με σκοπό την προσέγγιση ανθρώπων ικανών να βοηθήσουν στο όλο εγχείρημα.
 
Θα δοθεί ένα περιθώριο 20 ημέρων (νέα συνάντηση στις 13/07/2022 και ώρα 19:00) στην επιτροπή που αναφέρθηκε από τους παρευρισκόμενους ότι θα συσταθεί να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ενεργειών τους και αν υπήρχε οποιαδήποτε ανταπόκριση από τον επιχειρηματικό και φίλαθλο κόσμο.
 
Σε αυτή τη συνάντηση θα πρέπει να ανακοινωθεί και το Διοικητικό σχήμα το οποίο θα συμμετέχει στις εκλογές του Συλλόγου οι οποίες θα γίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες της συνέλευσης. Στο διάστημα αυτό θα γίνουν και οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεκαθαρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα είναι στη νέα αυτή Διοίκηση.
 
Παράλληλα έγινε αναφορά και στο γηπεδικό το οποίο ταλανίζει όλους τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις με την συνεργασία της Δημοτικής Αρχής.
 
Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές, υπάρχει αισιοδοξία αλλά θα πρέπει ο κόσμος και οι επιχειρηματίες της περιοχής σ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς να αγκαλιάσουν την όλη προσπάθεια, διότι ο Εορδαϊκός είναι και ένα στοιχείο της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής όπως πολλές φορές αναφέρθηκε και από τους παρευρισκόμενους, κάτι που σημαίνει ότι και ο Δήμος θα πρέπει να σταθεί αρωγός της προσπάθειας.
 
Γραφείο τύπου
Φ.Σ Εορδαϊκός

Copyright Eordaikos.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis