Κοπή Βασιλόπιτας-Γεύμα

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, η Διοίκηση του Φ.Σ. Εορδαϊκός, παρέθεσε γεύμα στο αγωνιστικό τμήμα της ανδρικής ομάδας και το τεχνικό επιτελείο του Συλλόγου κόβοντας τη συνηθισμένη βασιλόπιτα για το έτος 2022!

Η ομάδα συγκεντρώθηκε μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης (28/01/2022). Στην εκδήλωση παραβρέθηκε όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και μέλη της Διοίκησης όπως επίσης και η κα. Καϊδου η οποία με την παρουσία της εκπροσώπησε και το Δήμο μας ο οποίος και είναι εμφανώς κοντά στην ομάδα με την φετινή προσπάθεια η οποία γίνεται.

Πριν την κοπή της βασιλόπιτας το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Κρυτσάνης Α. ο οποίος ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης για την φετινή προσπάθεια και έχει φέρει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Υπενθυμίστηκε ότι η ομάδα μπροστά της έχει 11 παιχνίδια 'τελικούς' αν επιβεβαιωθεί η απόσυρση των ομάδων της Ακαδημίας Βοϊου και Γαλατινής, ώστε να επιτευχθεί η κατάληψη της πρώτης θέσης η οποία και θα οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου. 

Η Διοίκηση θέλει να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο Υγεία και Ευτυχία για το 2022 και να μην υπάρξει κανένας τραυματισμός ποδοσφαιριστή κατά το υπόλοιπο της αγωνιστικής σαιζόν. Για την ιστορία το φλουρί της βασιλόπιτας κερδίσε ο νεαρός ποδοσφαίριστης Τσίπης.

Με Τιμή

Φ.Σ. Εορδαϊκός

 


Copyright Eordaikos.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis