Επένδυση στο Μέλλον

Η ομάδα ακολουθώντας τη φιλοσοφία που έχει θέσει να δίνονται ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά της περιοχής και τα παιδιά της Ακαδημίας της, χωρίς να παρεκκλίνει από το στόχο της ανόδου της ομάδας στην Γ' Εθνική Κατηγορία, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδόπουλου, γεννηθέντα τον Αύγουστο του 2007, μόλις 14 1/2 ετών, στο χθεσινό (16/01/2022) νικηφόρο παιχνίδι του Εορδαϊκού με τον Μακεδονικό Κοζάνης (6-1) για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κοζάνης. 

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στην Πτολεμαϊδα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Βυζαντινού Αετού. Ανήκει στις τάξεις της Ακαδημίας του Εορδαϊκού τα τελευταία δύο χρόνια.  

Αντίστοιχες ενέργειες θα προκύψουν και στο μέλλον γιατί η φιλοσοφία του Εορδαϊκού είναι να δημιουργηθούν νέοι ποδοσφαιριστές στη Δυτική Μακεδονία ώστε να δοθούν κίνητρα και σε άλλα νέα παιδιά να έρθουν κοντά στο ποδόσφαιρο, να δουλέψουν και να πάρουν τις ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου.

Στην ίδια φιλοσοφία ήταν άλλωστε και η απόκτηση του Δημήτρη Χατζηζήση (20 ετών) που έγινε προ ολίγον ημερών. Ελπίζουμε να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σύντομα και νέες προσθήκες στο Σύλλογο μας.

Με Τιμή

Δ.Σ. 


Copyright Eordaikos.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis